Nieuws

9 mei 2022
Nationale Onderwijsprijs Nederland

Vandaag gaan we naar Leerhotel Het Klooster voor de finale voor de Nationale Onderwijsprijs Nederland. Hier gaan we ons raceteam presenteren voor een jury en andere scholen. Voor het presenteren van ons project krijgen we ca 2 minuten. Samen met ons team hebben wij een presentatie gedaan met een filmpje en een pitstop. Vervolgens hebben wij elkaar geïnterviewd.

9 februari 2022
Nominatie onderwijsprijs

Het PCC Racing Team is genomineerd voor de Onderwijsprijs Noord-Holland. Op woensdag 9 februari 2022 mogen wij ons project presenteren aan een jury, tijdens een bijeenkomst in het Taets Art and Event Park in Zaandam. Als team van PCC Oosterhout werken wij met hbo'ers en het bedrijfsleven samen. Wij hopen natuurlijk dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen.

25 maart 2021
Opzet raceteam

ALKMAAR - De Greenpower Challenge is een mooie manier om praktijklessen met nieuwe vaardigheden te combineren. Bij het Petrus Canicius College (PCC) in Alkmaar bouwen multidisciplinaire teams van vmbo en havo aan drie kit-cars. “We geven ze een herinnering mee waar ze later met trots aan terugdenken…”